Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Crumble pie med rabarber og solbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 400 g rabarber
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g solbær
  • 100 g solbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • Crumble:
  • Crumble:
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 3 dl hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 2 dl havregryn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Smør en tærteform på 24-26 centimeter. Kom rabarber, solbær, sukker og vaniljesukker i og vend rundt. Kom alle ingredienser undtagen smør i en skål og bland godt. Skær smør i små tern og vend i melblandingen. Bland sammen til en smuldret dej. Nemmest er at bruge hånden og ligesom knuge smørret sammen med de tørre ingredienser. Fordel dejen over rabarber og bær. Sæt i ovnen i cirka 30 minutter. Dejen skal være gylden. Afkøles og serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.