Lækker opskrift på crumble pie med rabarber og solbær. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Smør en tærteform på 24-26 centimeter. Kom rabarber, solbær, sukker og vaniljesukker i og vend rundt.
Kom alle ingredienser undtagen smør i en skål og bland godt. Skær smør i små tern og vend i melblandingen. Bland sammen til en smuldret dej. Nemmest er at bruge hånden og ligesom knuge smørret sammen med de tørre ingredienser.
Fordel dejen over rabarber og bær.
Sæt i ovnen i cirka 30 minutter. Dejen skal være gylden.
Afkøles og serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.
Smør en tærteform på 24-26 centimeter. Kom rabarber, solbær, sukker og vaniljesukker i og vend rundt.
Kom alle ingredienser undtagen smør i en skål og bland godt. Skær smør i små tern og vend i melblandingen. Bland sammen til en smuldret dej. Nemmest er at bruge hånden og ligesom knuge smørret sammen med de tørre ingredienser.
Fordel dejen over rabarber og bær.
Sæt i ovnen i cirka 30 minutter. Dejen skal være gylden.
Afkøles og serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.