-
Skær rabarberne i ca. 2 cm tykke skiver og kom dem i en gryde med sukker, vanillestang og 1/2 dl vand. Lad kompotten simre forsigtigt under låg i få minutter, indtil rabarberne er bløde – ikke udkogte.
-
Lad kompotten køle helt af.
-
Rist kokosmelet gyldent på en tør pande og lad det blive helt koldt.
-
Kom fløde og cremefraiche i en skål og pisk det til skum.
-
Vend skum og kokos sammen. Gem lidt kokos til pynt.
-
Læg en lagkagebund på et fad og fordel halvdelen af rabarberkompotten (gem lidt kompot til pynt). Læg derefter 1/3 af skummet på rabarberne. Læg en ny bund på og gentag. Afslut med bund og fløde på toppen. Pynt med rabarberstykker og ristet kokos. Lagkagen bliver bedst, hvis den får lov til at trække 1/2–1 time.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2003
-
Så er der serveret!