Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmebagte blåbærmuffins

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 3 dl hvedemel
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelmel
  • 50 g mandelmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælksyoghurt naturel
  • 2 dl sødmælksyoghurt naturel
  • Fyld
  • {{ 225 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 225 g blåbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Tag en metalform med plads til 12 muffins frem og sæt papirforme heri.

Kom smør og sukker i en skål og pisk sammen. Kom de to æg i og pisk sammen. Kom mel, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver i en skål og vend sammen. Pisk nu melblandingen i dejen. Vend yoghurt heri.

Kom de frosne blåbær i en skål og vend med sukker. Vend straks de frosne bær i dejen og kom i de 12 muffinsforme. Bag muffinsene midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl helt.

Pynt eventuelt med lidt flormelis.