Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet og nem frugt-is

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • frosent hindbær
  • frosent hindbær
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} græsk yoghurt
  • 400 g græsk yoghurt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kiwier, eller anden frugt efter eget ønske
  • 2 stk. kiwier, eller anden frugt efter eget ønske
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "tsk.", false: "tsk." || "tsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vaniljesukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Flydende honning
  • Flydende honning

Tilberedning

Hæld hindbær, yoghurt og vaniljesukker i en blender og blend det sammen. Læg skiverne af frugten langs isformen og hæld derefter yoghurtmassen i. Husk at hælde helt op til kanten. Fryses i 4 timer eller natten over. Anret og server. OBS: Vi anbaler altid at give frosne hindbær et hurtigt opkog.