Se opskriften på jordbær/rabarberis med grødcrunch. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
På en tør pande ristes grøden ved middelvarme. Hold øje med den, så den ikke brænder på. Når du kan dufte at grøden begynder at riste, tilsætter du honningen.
Vend rundt i grøden mens honningen smelter og rist videre. Hæld blandingen over på et stykke bagepapir til afkøling.
Når crunchen er kold kan den brækkes i mindre stykker eller hakkes let med en kniv.
Anret en kugle is (husk at tage den ud i god tid) og drys grød-chruncen over.
På en tør pande ristes grøden ved middelvarme. Hold øje med den, så den ikke brænder på. Når du kan dufte at grøden begynder at riste, tilsætter du honningen.
Vend rundt i grøden mens honningen smelter og rist videre. Hæld blandingen over på et stykke bagepapir til afkøling.
Når crunchen er kold kan den brækkes i mindre stykker eller hakkes let med en kniv.
Anret en kugle is (husk at tage den ud i god tid) og drys grød-chruncen over.