Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Læskende granita

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l.", false: "l." || "l."} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} melonkød
  • 0.5 l. melonkød
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piskefløde
  • 0.5 piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} akaciehonning
  • 3 spsk. akaciehonning

Tilberedning

Kom melonkødet i en blender, og blend det til en ”grov juice”. Pisk fløden til skum i en skål. Bland fløde og juice, og smag til med sirup. Nu kan du gøre en af tre ting: Kør massen i din ismaskine, til den stivner. Kom massen i en form, stil den i fryseren, og rør rundt i den en gang i timen, til den er stivnet efter 4-5 timer. Eller lad være med at røre rundt, og lad massen stivne. Tag granitaen ud ca. 45 minutter før, den skal spises. Skrab granitaen i mindre ”flager”, eller skær den i mindre stykker.

Kilde: Krydderiet 2, 2006