Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas brownie med jordbærglasur

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Irmas brownie med jordbærglasur
  • Irmas brownie med jordbærglasur
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk brownie
  • 1 pk brownie
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flødeost
  • 75 g flødeost
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ricotta
  • 75 g ricotta
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2 dl flormelis
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk jordbær
  • 8 stk jordbær

Tilberedning

Tag brownien ud af emballagen og læg på aflangt fad. Kom flødeost, ricottaost og flormelis i en skål, og pisk sammen til en cremet glasur. Mos jordbærrene groft. Hæld op i en sigte, og lad overskydende saft dryppe fra. Du kan eventuelt presse lidt let på dem. Vend jordbær i glasuren og fordel over kagen. Stil i køleskab, og lad glasuren blive helt kold, før du serverer kagen.