Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lagkage med hindbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • sommerlagkage
  • sommerlagkage
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kaffe
  • 4 spsk kaffe
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kakao
  • 1.5 spsk kakao
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas udvalgte vaniljesukker
  • 2 tsk Irmas udvalgte vaniljesukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2 dl flormelis
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmel
  • 1.5 dl kokosmel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 4 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk lagkagebunde
  • 1 pk lagkagebunde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps optøede hindbær
  • 1 ps optøede hindbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk hindbær
  • 1 bk hindbær

Tilberedning

Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.

Smelt smørret i en gryde. Rør kaffe, kakao, vaniljesukker og flormelis i. Vend kokosmel i massen og fordel straks massen ud på to af bundene. Læg den ene bund med cremen opad på et fad.

Pisk fløden til skum og kom en tredjedel ovenpå bunden med creme. Fordel halvdelen af hindbærrene på flødeskummet, og læg den næste bund med cremen opad ovenpå. Gentag med flødeskum, bær og den sidste bund (uden lagkagecreme).

Pynt kagen med flødeskum, hindbær og lidt ekstra kokos.