Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kold rabarbersuppe med fløde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kold rabarbersuppe med fløde
  • Kold rabarbersuppe med fløde
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 500 g rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde

Tilberedning

Skær rabarberne i mindre stykker og kom dem og saften af en halv citron i gryden. Kom vand og sukker heri. Lad suppen simre i 5-6 minutter. Kom suppen op i en skål og lad den blive helt kold. Lige før den skal serveres, blend den jævn og skummende og smag til med citron. Kom i tallerkener og server med piskefløde. Som den er eller let pisket.