-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Knus småkagerne til små krummer på ca. 1/2 cm, enten med skaftet fra en morter eller i en plastikpose med en kagerulle.
-
Smelt smørret og vend med kagekrummerne og 3/4 dl sukker.
-
Kom kagedejen i en springform på 22-24 cm. Flad dejen ud med bagsiden af en ske eller fingrene.
-
Pisk æg og 2 spsk. sukker sammen og pisk osten i, til du får en ensartet masse, som hældes i formen.
-
Skær de rensede jordbær over og fordel dem i formen. Bag kagen i 45-50 minutter.
-
Rør cremefraiche med vaniljekorn og 3 spsk. sukker.
-
Tag kagen ud af ovnen og fordel cremefraichen på den hede kage. Lad kagen køle helt af, før du stiller den i køleskabet, hvor den hviler natten over eller et par dage.
-
Skær kagen i små og store stykker og dekorér fadet med jordbær.
-
TIP: Hvis kagen har en forhøjning på midten, når du tager den ud af ovnen, kan du lige så forsigtigt presse den flad med bagsiden af en ske.
Kilde: Krydderiet 2, 2007
-
Så er der serveret!