Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cheesecake med jordbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bicuits med ingefær
  • 150 g bicuits med ingefær
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.5 dl sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store æg
  • 3 stk store æg
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Philadelphia naturel
  • 600 g Philadelphia naturel
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordbær
  • 250 g jordbær
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g creme fraiche 18%
  • 300 g creme fraiche 18%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vaniljestang
  • 1 stk vaniljestang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk jordbær
  • 1 pk jordbær

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Knus småkagerne til små krummer på ca. 1/2 cm, enten med skaftet fra en morter eller i en plastikpose med en kagerulle.

Smelt smørret og vend med kagekrummerne og 3/4 dl sukker. Kom kagedejen i en springform på 22-24 cm. Flad dejen ud med bagsiden af en ske eller fingrene.

Pisk æg og 2 spsk. sukker sammen og pisk osten i, til du får en ensartet masse, som hældes i formen.

Skær de rensede jordbær over og fordel dem i formen. Bag kagen i 45-50 minutter. Rør cremefraiche med vaniljekorn og 3 spsk. sukker.

Tag kagen ud af ovnen og fordel cremefraichen på den hede kage. Lad kagen køle helt af, før du stiller den i køleskabet, hvor den hviler natten over eller et par dage.

Servering: Skær kagen i små og store stykker og dekorér fadet med jordbær.

 

TIP: Hvis kagen har en forhøjning på midten, når du tager den ud af ovnen, kan du lige så forsigtigt presse den flad med bagsiden af en ske.

Kilde: Krydderiet 2, 2007