Peters nøddevafler/mørk chokoladeis på chokoladecreme
Peters nøddevafler/mørk chokoladeis på chokoladecreme
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på Peters nøddevafler/mørk chokoladeis på chokoladecreme, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af
Tilberedning
Bring piskefløden i kog.
Tag gryden af varmen og tilsæt efter ca. 1 min. den mørke chokolade i mindre stykker.
Rør til chokoladen er smeltet og cremen er glat.
Skræl pærerne - gem lidt skræl til pynt. Fjern kernehusene og skær pærerne i tynde både.
Skær den syltede kugle ingefær i helt tynde skiver.
Anret chokoladecremen på 4 tallerkener med pærebåde, is, ingefær og pyntet med pæreskræl i tynde strimler.