Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Trifli med råsyltede bær og hasselnøddemakroner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Råsyltede bær
  • Råsyltede bær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk polynesisk vaniljestang
  • 0.5 stk polynesisk vaniljestang
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 200 g sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bærblanding
  • 300 g bærblanding
  • Makroner
  • Makroner
  • {{ 130 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hasselnøddekerner
  • 130 g hasselnøddekerner
  • {{ 325 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 325 g sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggehvider
  • 2 stk æggehvider
  • Råcreme
  • Råcreme
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk polynesisk vaniljestang
  • 0.5 stk polynesisk vaniljestang
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg pasteuriserede æggeblommer
  • 2 bg pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde

Tilberedning

Råsyltede bær:
Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af. Flæk ½ vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas vaniljen ud i sukkeret. Kom den tomme vaniljestang, citron og bær i skålen, vend rundt og stil i køleskab til dagen efter. Rør gerne i ny og næ.

Makroner: Sæt ovnen på 125 grader. Blend nødder og sukker i en foodprocessor så fint som muligt. Kom æggehvide i til det samler sig som dej. Kom dejen i sprøjtepose med en lille glat tyl. Lav små runde kager med diameter som en 5-krone Bag kagerne ca. 25 minutter, afkøl og gem i kagedåse.

Råcreme: Flæk den anden halve vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas til vaniljen er fordelt i sukkeret. Vaniljesukkeret, det resterende sukker og æggeblommer piskes til en tyk "snaps". Pisk fløden til let skum og vend i "snapsen".

Kom råsyltede bær i bunden af 4-6 glas. Kom lidt knækkede makroner over, så creme og afslut med råsyltede bær. Server straks og iskoldt.