-
Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
-
Flæk ½ vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas vaniljen ud i sukkeret.
-
Kom den tomme vaniljestang, citron og bær i skålen, vend rundt og stil i køleskab til dagen efter. Rør gerne i ny og næ.
-
Sæt ovnen på 125 grader.
-
Blend nødder og sukker i en foodprocessor så fint som muligt. Kom æggehvide i til det samler sig som dej.
-
Kom dejen i sprøjtepose med en lille glat tyl. Lav små runde kager med diameter som en 5-krone.
-
Bag kagerne ca. 25 minutter, afkøl og gem i kagedåse.
-
Flæk den anden halve vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas til vaniljen er fordelt i sukkeret.
-
Vaniljesukkeret, det resterende sukker og æggeblommer piskes til en tyk "snaps".
-
Pisk fløden til let skum og vend i "snapsen".
-
Kom råsyltede bær i bunden af 4-6 glas.
-
Kom lidt knækkede makroner over, så creme og afslut med råsyltede bær. Server straks og iskoldt.
-
Bon appetit!