Nem og lækker opskrift på koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde med 2 spsk. vand, sukker og vanillesukker. Kog langsomt op. Lad simre i 5 minutter. Smag evt. til med mere sukker. Afkøl helt.
Pisk fløde til let skum og vend med yoghurt.
Vend skummet med rabarber, men kun ”sjusket”, man skal ligesom se strimler af rabarber i alt det hvide.
Anret i fine skåle og pynt med jordbær skåret i halve og hakket hvid chokolade.
Tip: Du kan bytte den hvide chokolade ud med mørk 70% chokolade. Smelt den, afkøl og hæld chokoladesauce over rabarberskum og jordbær. Noget så lækkert.
Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde med 2 spsk. vand, sukker og vanillesukker. Kog langsomt op. Lad simre i 5 minutter. Smag evt. til med mere sukker. Afkøl helt.
Pisk fløde til let skum og vend med yoghurt.
Vend skummet med rabarber, men kun ”sjusket”, man skal ligesom se strimler af rabarber i alt det hvide.
Anret i fine skåle og pynt med jordbær skåret i halve og hakket hvid chokolade.
Tip: Du kan bytte den hvide chokolade ud med mørk 70% chokolade. Smelt den, afkøl og hæld chokoladesauce over rabarberskum og jordbær. Noget så lækkert.