Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys
  • Koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 300 g rabarber
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 50 g sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk jordbær
  • 1 bk jordbær
  • hvid chokolade
  • hvid chokolade

Tilberedning

Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde med 2 spsk. vand, sukker og vanillesukker. Kog langsomt op. Lad simre i 5 minutter. Smag evt. til med mere sukker. Afkøl helt.
Pisk fløde til let skum og vend med yoghurt.
Vend skummet med rabarber, men kun ”sjusket”, man skal ligesom se strimler af rabarber i alt det hvide.
Anret i fine skåle og pynt med jordbær skåret i halve og hakket hvid chokolade.

Tip: Du kan bytte den hvide chokolade ud med mørk 70% chokolade. Smelt den, afkøl og hæld chokoladesauce over rabarberskum og jordbær. Noget så lækkert.