Se opskriften på Vaniljeis med hjemmebagt marengs og jordbærsauce. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 125 grader.
Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål, og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken heri, og pisk til helt stift skum.
Vend müsli heri.
Tag nu marengsmassen op med en ske, og fordel i 12 runde klatter på bageplader med bagepapir.
Bag marengsen i ca. 45 minutter, indtil de er lette og tørre.
Kom jordbær, sukker og æble- og hindbæreddike i en blender, og blend sammen til en sauce. Saucen må godt være let syrlig, så smag eventuelt til med lidt mere eddike.
Server vaniljeis i kugler med brækkede marengsstykker og jordbærsauce. Pynt med friske jordbær i skiver.
Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål, og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken heri, og pisk til helt stift skum.
Vend müsli heri.
Tag nu marengsmassen op med en ske, og fordel i 12 runde klatter på bageplader med bagepapir.
Bag marengsen i ca. 45 minutter, indtil de er lette og tørre.
Kom jordbær, sukker og æble- og hindbæreddike i en blender, og blend sammen til en sauce. Saucen må godt være let syrlig, så smag eventuelt til med lidt mere eddike.
Server vaniljeis i kugler med brækkede marengsstykker og jordbærsauce. Pynt med friske jordbær i skiver.