Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vaniljeis med hjemmebagt marengs og jordbærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Vaniljeis med hjemmebagt marengs og jordbærsauce
  • Vaniljeis med hjemmebagt marengs og jordbærsauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggehvider
  • 2 æggehvider
  • {{ 1.2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.2 dl sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 0.5 tsk hvidvinseddike
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas müsli med frugt og nødder
  • 1.5 dl Irmas müsli med frugt og nødder
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordbær
  • 350 g jordbær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Æbleeddike
  • 1.5 spsk Æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vaniljeis
  • 1 l vaniljeis
  • Pynt
  • Pynt
  • jordbær
  • jordbær

Tilberedning

Sæt ovnen på 125 grader.

Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål, og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken heri, og pisk til helt stift skum. Vend müsli heri. Tag nu marengsmassen op med en ske, og fordel i 12 runde klatter på bageplader med bagepapir.

Bag marengsen i ca. 45 minutter, indtil de er lette og tørre.

Kom jordbær, sukker og æble- og hindbæreddike i en blender, og blend sammen til en sauce. Saucen må godt være let syrlig, så smag eventuelt til med lidt mere eddike.

Server vaniljeis i kugler med brækkede marengsstykker og jordbærsauce. Pynt med friske jordbær i skiver.