-
Sæt ovnen på 125 grader.
-
Kom æggehvider, sukker og eddike i en skål og pisk massen stiv.
-
Smelt chokoladen i microovnen eller i en lille gryde og køl af.
-
Vend chokoladen i marengsmassen så der dannes striber. Tag nu marengsmasse op med en ske og fordel i 6 runde klatter på bageplader med bagepapir.
-
Bag marengsen i ca. 40 minutter. Køl af.
-
Skær passionsfrugterne lige over og kom frugtkødet i en blender. Blend i nogle få sekunder, indtil de sorte sten bliver synlige. Dette alene af hensyn til æstetikken, da det gør passionsfrugterne endnu smukkere.
-
Smag saucen til med honning. Lav gerne saucen i god tid, og gem den i køleskabet.
-
Pisk fløden til let skum. Knus til sidst en anelse rosenpeber over desserten og server.
Kilde: Krydderiet 4, 2006
-
Bon appetit!