Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Syllabub med rabarber i cider

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 400 g rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Ørbækgaard cider
  • 1 dl Ørbækgaard cider
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde

Tilberedning

Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde med cider og sukker. Lad simre 3-4 minutter. Smag til, sluk og lad kompotten blive helt kold.

Pisk fløden til skum og vend med kompotten. Server straks eller stil i køleskab. Ved servering røres syllabuben jævn og cremet igen.

Tip: Vend vanille i fløden.