Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krydderkage med tyttebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 3 stk æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl brun farin
  • 3 dl brun farin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 5 dl hvedemel
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 3 tsk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk støde kardemomme
  • 1 tsk støde kardemomme
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas Tyttebær
  • 1 dl Irmas Tyttebær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kærnemælk
  • 1 dl kærnemælk
  • topping:
  • topping:
  • cremefraiche 38%
  • cremefraiche 38%
  • bær
  • bær

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Kom æg, farin og sukker i en skål og pisk skummende. Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål og vend med æggeskummet. Vend smørret i. Vend nu tyttebærmarmelade og kærnemælk heri. Kom dejen i en lille smurt bradepande ca. 20 x 30 cm. Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 minutter. Tag ud og afkøl. Skær i ruder, top og server.