-
Sæt varmluftsovnen på 125 grader.
-
Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål, og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken heri, og pisk til helt stift skum.
-
Tag to bradepander og dæk med bagepapir. Læg en spisetallerken herpå og tegn en rund cirkel.
-
Tag marengsmassen op med en ske, og fordel indenfor cirklerne. Hak valnøddekerner og drys henover marengsmassen.
-
Bag marengsene i ca. 40 minutter, indtil de er lette og tørre. Afkøl bundene.
-
Pisk fløden til skum.
-
Udsten kirsebær og skær i mindre stykker.
-
Hak chokoladen.
-
Læg lagkagen sammen. Pak i film og stil koldt, indtil lagkagen skal serveres.
-
Tip: I stedet for kirsebær kan du også bruge andre sæsonaktuelle bær, f.eks. brombær.
-
Bon appetit!