Se hvordan du laver rabarbergrød. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skyl rabarberne og skær i 3-4 cm store stykker. Kom i en gryde.
Del den halve stang vanilje og skrab kornene ud. Kom i en skål og vend med sukkeret.
Kom vaniljekrydret sukker og den tomme stang i gryden sammen med vand. Læg låg på og lad simre langsomt i 15 minutter. Tag vaniljestangen op og smag eventuelt til med sukker.
Afkøl og server med kold mælk eller fløde eller en skefuld vaniljeis.
Den anden halvdel af vaniljestangen kan bruges i både det salte og søde køkken. Og også i kagedejen eller flødeskummet. Prøv den også næste gang du grydesteger en kylling. Gerne i kombination med chili eller kapers og fløde.
Skyl rabarberne og skær i 3-4 cm store stykker. Kom i en gryde.
Del den halve stang vanilje og skrab kornene ud. Kom i en skål og vend med sukkeret.
Kom vaniljekrydret sukker og den tomme stang i gryden sammen med vand. Læg låg på og lad simre langsomt i 15 minutter. Tag vaniljestangen op og smag eventuelt til med sukker.
Afkøl og server med kold mælk eller fløde eller en skefuld vaniljeis.
Den anden halvdel af vaniljestangen kan bruges i både det salte og søde køkken. Og også i kagedejen eller flødeskummet. Prøv den også næste gang du grydesteger en kylling. Gerne i kombination med chili eller kapers og fløde.