Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blommecarpaccio med granatæbler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "flaske", false: "flasker" || "flaske"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Moscato DAsti hvidvin
  • 1 flaske Moscato DAsti hvidvin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 4 dl. sukker
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} blomme
  • 6 stk. blomme
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} granatæble
  • 2 stk. granatæble
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "bæger", false: "bægre" || "bæger"} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} fåremælksyoghurt
  • 0.5 bæger fåremælksyoghurt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 1.5 dl. piske-fløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vaniljestang
  • 0.5 stk. vaniljestang

Tilberedning

Kom sukker og vin i en gryde og lad det simre i ca. 20 minutter. Lad siruppen køle af; den tykner, når den bliver afkølet. Opbevar den på flaske i køleskabet, den holder længe og er god på al slags frugt, dryppet over isen, på flødeskummen til chokoladekagen eller som sødme i en syrlig juice. Kom fløde og yoghurt i en skål og pisk det let sammen. Tilsæt vanilje. Skær blommerne i tynde skiver. Halvér granatæblerne og tag kernerne ud. Fordel blommerne på en tallerken, pynt med creme, lidt sirup og granatæble.