Peters chokoladeis med appelsinkompot og hasselnødder
Peters chokoladeis med appelsinkompot og hasselnødder
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på Peters chokoladeis med appelsinkompot og hasselnødder, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Bring den friskpressede appelsinsaft, den flækkede, strimlede vaniljestang og rørsukkeret i kog i en gryde. Kog saften uden låg til der er ca. 1 dl tilbage.
Skær appelsinerne i fileter og overhæld dem med den varme sirup. Lad kompotten køle af.
Rist hasselnødderne på en plade med bagepapir ved 150C i 20 minutter – nulrer dem i et viskestykke så skallerne går af.
Anret appelsinkompotten på 4 tallerkener med is og de grofthakkede, ristede hasselnøddekerner.
Bring den friskpressede appelsinsaft, den flækkede, strimlede vaniljestang og rørsukkeret i kog i en gryde. Kog saften uden låg til der er ca. 1 dl tilbage.
Skær appelsinerne i fileter og overhæld dem med den varme sirup. Lad kompotten køle af.
Rist hasselnødderne på en plade med bagepapir ved 150C i 20 minutter – nulrer dem i et viskestykke så skallerne går af.
Anret appelsinkompotten på 4 tallerkener med is og de grofthakkede, ristede hasselnøddekerner.