Er du til hjemmelavede mousse og kan du også lide en Baileys til desserten - så bør du kigge med her. Vi har lavet to forskellige mousse med henholdsvis Baileys og citron. Uden at prale, så smager de fantastisk!
Tilberedning
Skær rabarberne i ca. 2 cm tykke skiver, og kom dem i en gryde med sukker, vanillestang og 1/2 dl vand. Lad kompotten simre forsigtigt under låg i få minutter, til rabarberne er bløde, men ikke udkogte. Lad kompotten køle helt af.
Kom æggehvider og sukker i en skål og pisk det til en stiv marengsmasse.
Pisk fløden til skum, og vend i.
Del moussen op i to skåle. Smag den ene mousse til med 3/4 dl økologisk citronsaft og revet citronskal. Smag den anden til med Baileys.
Kom rabarber i bunden af 10 skåle, og top med en skefuld af hver slags mousse. Kilde: Kryddriet 2, 2005
Skær rabarberne i ca. 2 cm tykke skiver, og kom dem i en gryde med sukker, vanillestang og 1/2 dl vand. Lad kompotten simre forsigtigt under låg i få minutter, til rabarberne er bløde, men ikke udkogte. Lad kompotten køle helt af.
Kom æggehvider og sukker i en skål og pisk det til en stiv marengsmasse.
Pisk fløden til skum, og vend i.
Del moussen op i to skåle. Smag den ene mousse til med 3/4 dl økologisk citronsaft og revet citronskal. Smag den anden til med Baileys.
Kom rabarber i bunden af 10 skåle, og top med en skefuld af hver slags mousse. Kilde: Kryddriet 2, 2005