Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Banana split

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bananer
  • 4 bananer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk jordbæris
  • 4 sk jordbæris
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk vaniljeis med chokolade
  • 4 sk vaniljeis med chokolade
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakkede mandler
  • 4 spsk hakkede mandler
  • Chokoladesauce:
  • Chokoladesauce:
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kakaopulver
  • 4 spsk kakaopulver
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 3 spsk sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 5 spsk vand

Tilberedning

Kom kakao, sukker, piskefløde og vand i en lille gryde og pisk sammen. Lad simre i et minut imens du rører rundt. Tag fra komfuret. Juster med vand hvis du ønsker en mere flydende chokoladesauce. Pisk fløden til skum og anret bananer og iskugler på tallerkener. Top op med flødeskum og et drys mandler.