Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kiksekage a la Krydderiet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kiksekage a la Krydderiet
  • Kiksekage a la Krydderiet
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blød nougat
  • 400 g blød nougat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandler
  • 150 g mandler
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vanillekiks
  • 10 stk vanillekiks

Tilberedning

Skær nougat i mindre stykker, og kom dem i en skål. Kog fløden op i en gryde sammen med revet limeskal. Hæld den varme fløde over nougaten, og rør rundt, til du får en jævn creme. Bland mandlerne med nougaten. Bræk kiksen lige over, og vend i nougaten. Læg bagepapir i en sandkageform, og fordel nougat med fyld i formen.
Lad den stivne uden for køleskab, men opbevar den ellers i køleskab og server kølig.

Kilde: Krydderiet 4, 2004