Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kiksekage a la Krydderiet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} blød nougat
  • 400 g blød nougat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 2 dl. piske-fløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} lime
  • 2 stk. lime
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(150 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mandel
  • 150 g mandel
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(10 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vanillekiks
  • 10 stk. vanillekiks

Tilberedning

Skær nougat i mindre stykker, og kom dem i en skål. Kog fløden op i en gryde sammen med revet limeskal. Hæld den varme fløde over nougaten, og rør rundt, til du får en jævn creme. Bland mandlerne med nougaten. Bræk kiksen lige over, og vend i nougaten. Læg bagepapir i en sandkageform, og fordel nougat med fyld i formen. Lad den stivne uden for køleskab, men opbevar den ellers i køleskab og server kølig. Kilde: Krydderiet 4, 2004