Hvis du leder efter den bedste opskrift på fudge med paranødder og flagesalt, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mas dem sammen med lidt sukker.
Kog vaniljesukker, sukker, smør, mælk og kondenseret mælk op i en lille gryde. Lad det småkoge i ca. 20 minutter, til temperaturen er 117 grader. Tjek med et termometer.
Tag gryden af varmen, hæld massen i en røremaskine med piskeris og pisk massen i ca. 10-15 minutter ved fuld kraft, til den er luftig og kølet en del af.
Fordel dernæst massen i en form beklædt med bagepapir (ca. 10 x 20 cm) og tryk de hele paranødder ned i overfladen. Drys med flagesalt.
Stil formen køligt til næste dag og skær så fudgen ud i mindre stykker.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mas dem sammen med lidt sukker.
Kog vaniljesukker, sukker, smør, mælk og kondenseret mælk op i en lille gryde. Lad det småkoge i ca. 20 minutter, til temperaturen er 117 grader. Tjek med et termometer.
Tag gryden af varmen, hæld massen i en røremaskine med piskeris og pisk massen i ca. 10-15 minutter ved fuld kraft, til den er luftig og kølet en del af.
Fordel dernæst massen i en form beklædt med bagepapir (ca. 10 x 20 cm) og tryk de hele paranødder ned i overfladen. Drys med flagesalt.
Stil formen køligt til næste dag og skær så fudgen ud i mindre stykker.