Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stracciatella-is med kirsebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.5 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 1 vaniljestang
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 6 æggeblommer
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l mandeldrik
  • 0.25 l mandeldrik
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.5 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} plade Irmas mørk chokolade 55 %
  • 1 plade Irmas mørk chokolade 55 %
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} glas Irmas Amarena kirsebær
  • 1 glas Irmas Amarena kirsebær

Tilberedning

Kom sukker i en skål. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ned i skålen. Fordel vaniljen i sukkeret. Kom æggeblommer i skålen og pisk lyst og luftigt. Tilfør mandeldrik. Pisk fløden til skum og vend i. Rør i en ismaskine, indtil softicekonsistens. Eller sæt i fryseren i en skål og gennempisk isen en gang i timen, 3-4 gange. Smelt chokoladen og hæld i en tynd stråle ned i isen, imens du forsigtigt vender isen med en ske. Hak tre fjerdedele af kirsebærrene groft og vend i isen. Sæt i fryseren. Server senere isen med lidt ekstra kirsebær og lage.