Hvis du leder efter den bedste opskrift på boller med appelsin, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde og kom mælken i gryden.
Hæld blandingen i en skål. Kom gær, salt, sukker og et æg i skålen og rør godt rundt. Tilsæt revet økologisk appelsinskal. Kom melet i lidt efter lidt og rør rundt til dejen er smidig.
Hæld dejen ud på køkkenbordet og ælt den sammen.
Dæk dejen med viskestykke og lad hæve i 45 minutter.
Ælt dejen let igen og del den i 16 lige store stykker. Form til boller. Læg bollerne på to bageplader. Efterhæv bollerne i ca. 30 min.
Pensl med æg og drys med perlesukker. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200 grader indtil de er gyldne. Afkøl og server.
Hæld blandingen i en skål. Kom gær, salt, sukker og et æg i skålen og rør godt rundt. Tilsæt revet økologisk appelsinskal. Kom melet i lidt efter lidt og rør rundt til dejen er smidig.
Hæld dejen ud på køkkenbordet og ælt den sammen.
Dæk dejen med viskestykke og lad hæve i 45 minutter.
Ælt dejen let igen og del den i 16 lige store stykker. Form til boller. Læg bollerne på to bageplader. Efterhæv bollerne i ca. 30 min.
Pensl med æg og drys med perlesukker. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200 grader indtil de er gyldne. Afkøl og server.