-
Sæt ovnen på 175°.
-
Spred hasselnødderne ud på en bradepande, og rist dem gyldne i ca. 10 minutter. Hæld nødderne op på et viskestykke, og ”massér” nødderne heri. Det er den nemmeste måde at få skallerne af på.
-
Skru ovnen ned på 160°.
-
Hak nødderne groft.
-
Pisk æggehvider og sukker sammen i en skål. Rør kartoffelmel og eddike sammen, og vend i. Vend 75 g nødder i marengsmassen, og fordel dejen på ovnens bradepande beklædt med bagepapir. Drys resten af nødderne over dejen.
-
Bag bunden i 25-30 minutter, indtil overfladen er flot gylden. Tag ud, og afkøl helt.
-
Læg et stykke bagepapir over kagebunden, og vend op og ned på bunden, så nødderne vender nedad. Træk papiret forsigtig af.
-
Smør nøddecremen ud over bunden. Fordel cremefraiche over bunden.
-
Riv appelsinskallen fint over cremefraichen.
-
Skær mango i små tern, og fordel over cremen.
-
Rul sammen fra den lange led.
-
Lad kagen stå koldt, indtil den skal serveres.
-
Voila!