Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokoladecreme til julens frugt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Chokoladecreme til julens frugt
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Valrhona mørk chokolade
  • 75 g Valrhona mørk chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg æggeblommer
  • 2 bg æggeblommer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg æggehvider
  • 2 bg æggehvider
  • vindruer
  • vindruer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kiwi
  • 4 stk kiwi
  • Pynt
  • mørk chokolade
  • mørk chokolade

Tilberedning

Smelt smørret i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og vend i. Fjern gryden fra varmen og lad chokoladen smelte. Rør blandingen jævn. Kom sukker og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Vend chokoladeblandingen heri. Pisk nu æggehviderne stive i en ren skål. Vend cremen i de stiftpiskede hvider og stil koldt.

Servér til frugt skåret i mindre stykker. Skær eller riv chokoladen over desserten.