Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små krydrede julekager med frugt og mandler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blandet tørret frugt (rosiner, svesker, figner)
  • 300 g blandet tørret frugt (rosiner, svesker, figner)
  • {{ 0.6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rom
  • 0.6 dl rom
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blødt smør
  • 125 g blødt smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rørsukker
  • 250 g rørsukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rugmel
  • 150 g rugmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas vaniljesukker
  • 2 tsk Irmas vaniljesukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt nellike
  • 0.5 tsk stødt nellike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. kanel
  • 1 tsk. kanel
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakkede mandler
  • 100 g hakkede mandler
  • Pynt:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pasteuriseret æggehvide ca. 40 g
  • 1 pasteuriseret æggehvide ca. 40 g
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2 dl flormelis
  • Irmas økologiske tranebær og pistacienødder
  • Irmas økologiske tranebær og pistacienødder

Tilberedning

Irmas økologiske tranebær og pistacienødder Sæt ovnen på 150 grader. Skær frugten, med undtagelse af rosiner, i mindre, ca. 1x1 cm store stykker. Kom frugt i en skål og vend med rom. Lad stå, imens resten af dejen til beredes. Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk ét æg i dejen ad gangen. Kom mel i en anden skål. Bland vaniljesukker og krydderier i. Kom melet i dejen og rør godt. Tilsæt nu frugt og rom, rør godt rundt. Vend mandler i og rør det hele sammen. Smør en muffinform med plads til 12 og drys med rugmel. Kom dejen heri og bag kagerne i cirka 45 minutter. Tag ud og afkøl helt. Rør en fast glasur af æggehvide og flormelis og pynt kagerne med tranebær og pistacienødder. Opbevar et køligt sted og kagerne holder sig i flere uger.