-
Sæt ovnen på 150 grader.
-
Skær frugten, med undtagelse af rosiner, i mindre, ca. 1x1 cm store stykker.
-
Kom frugt i en skål og vend med rom. Lad stå, imens resten af dejen tilberedes.
-
Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk ét æg i dejen ad gangen.
-
Kom mel i en anden skål. Bland vaniljesukker og krydderier i.
-
Kom melet i dejen og rør godt.
-
Tilsæt nu frugt og rom, rør godt rundt. Vend mandler i og rør det hele sammen.
-
Smør en muffinform med plads til 12 og drys med rugmel. Kom dejen heri og bag kagerne i cirka 45 minutter.
-
Tag ud og afkøl helt.
-
Rør en fast glasur af æggehvide og flormelis og pynt kagerne med tranebær og pistacienødder.
-
Opbevar et køligt sted og kagerne holder sig i flere uger.
-
Færdigt arbejde.