-
Hak chokoladen fint og kom den i en lille, dyb skål.
-
Varm fløden op i en lille gryde sammen med appelsinskal, kanelstang, stjerneanis og akaciehonning – det må ikke koge, men kun lige småsimre i ca. 5 minutter.
-
Tag gryden af varmen. Tag krydderierne op og kasser dem.
-
Hæld den varme fløde over chokoladen og lad den stå i 1 minuts tid. Rør derefter massen sammen med små, cirkulære bevægelser i bunden af skålen med en dejskraber. Langsomt vil trøffelmassensamle sig og blive blank og ensartet. Hvis den skiller, så tag det roligt – rør blot massen blank i skålen over et vandbad ved lav varme.
-
Tilsæt det bløde smør i små bidder under omrøring. Smørret skal optages helt i massen.
-
Hæld trøffelmassen i en lille beholder beklædt med bagepapir (ca. 10 x 14 cm) og sæt den på køl natten over, til den har sat sig fuldstændigt.
-
Skær trøffelmassen ud i ca. 24 mindre stykker og vend dem i pulverdrysset, der er en blanding af kakao og kanel.
-
Voila!