Lad smørret få stuetemperatur. Smuldr smørret sammen med melet, så det får en ensartet konsistens. Arbejd flormelis i og saml til sidst dejen med et æg. Den skal ikke æltes, blot samles. Kom film omkring og lad den hvile en halv time. Rul dejen tyndt og kom den i en smurt bageform. Bag bunden i cirka 10 minutter ved 180 grader blindt (under staniol med fx tørre bønner til at holde den nede).
Smelt smørret. Pisk æg og æggeblomme sammen med sukkeret. Når det er luftigt kommes det smeltede smør i og revet marcipan. Arbejd det sammen. Og kom i den forbagte tærtebund. Top den med blåbær og bag i cirka 25-30 minutter ved 180 grader. Den skal tage en smule farve og må ikke føles for slatten. Lad den afkøle og kom smeltet chokolade over.
Lad smørret få stuetemperatur. Smuldr smørret sammen med melet, så det får en ensartet konsistens. Arbejd flormelis i og saml til sidst dejen med et æg. Den skal ikke æltes, blot samles. Kom film omkring og lad den hvile en halv time. Rul dejen tyndt og kom den i en smurt bageform. Bag bunden i cirka 10 minutter ved 180 grader blindt (under staniol med fx tørre bønner til at holde den nede).
Smelt smørret. Pisk æg og æggeblomme sammen med sukkeret. Når det er luftigt kommes det smeltede smør i og revet marcipan. Arbejd det sammen. Og kom i den forbagte tærtebund. Top den med blåbær og bag i cirka 25-30 minutter ved 180 grader. Den skal tage en smule farve og må ikke føles for slatten. Lad den afkøle og kom smeltet chokolade over.