Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små sprøde müslitærter med is og valrhonachokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sukker
  • 0.75 sukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1.5 dl hvedemel
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas hverdag müsli med frugt og nødder
  • 1.5 dl Irmas hverdag müsli med frugt og nødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk Valrhona Chokolade
  • 75 g mørk Valrhona Chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vaniljeis
  • 1 l vaniljeis

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader.

Kom smørret i en skål og pisk sammen med sukkeret. Bland hvedemel, müsli og bagepulver sammen og vend i smørblandingen.

Sæt 12 papirmuffinforme i en metalmuffinform. Kom en skefuld dej i hver form. Tryk flad med en teske. Bag de små tærter sprøde og gyldne i ovnen i ca. 15 minutter.

Tag ud og stil på en rist. Afkøl helt.

Smelt chokoladen forsigtigt.

Tag tærterne op af formen og stil på et fad. Kom en kugle is i hver og dryp smeltet chokolade henover isen. Server straks.