Små sprøde müslitærter med is og valrhonachokolade
Små sprøde müslitærter med is og valrhonachokolade
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Sæt ovnen på 175 grader.Kom smørret i en skål og pisk sammen med sukkeret. Bland hvedemel, müsli og bagepulver sammen og vend i smørblandingen.Sæt 12 papirmuffinforme i en metalmuffinform. Kom en skefuld dej i hver form. Tryk flad med en teske. Bag de små tærter sprøde og gyldne i ovnen i ca. 15 minutter.Tag ud og stil på en rist. Afkøl helt.Smelt chokoladen forsigtigt.Tag tærterne op af formen og stil på et fad. Kom en kugle is i hver og dryp smeltet chokolade henover isen. Server straks.
Sæt ovnen på 175 grader.Kom smørret i en skål og pisk sammen med sukkeret. Bland hvedemel, müsli og bagepulver sammen og vend i smørblandingen.Sæt 12 papirmuffinforme i en metalmuffinform. Kom en skefuld dej i hver form. Tryk flad med en teske. Bag de små tærter sprøde og gyldne i ovnen i ca. 15 minutter.Tag ud og stil på en rist. Afkøl helt.Smelt chokoladen forsigtigt.Tag tærterne op af formen og stil på et fad. Kom en kugle is i hver og dryp smeltet chokolade henover isen. Server straks.