-
Blend svesker og mandler til en grovkornet masse. Rør den sammen med rom og marmelade.
-
Rul marcipanen ud i lidt flormelis til et rektangel på ca. 18 x 24 cm.
-
Smør sveskefyldet ud over marcipanen og fold marcipanen sammen på midten på den lange led.
-
Skær kanterne til for et mere skarpt udtryk.
-
Kom sveskebrødet i køleskabet i et par timer, til det er mere fast i det.
-
Temperer den mørke chokolade. Pensl brødet med et tyndt lag chokolade på undersiden, vend det rundt og pensloverfladen med et lidt tykkere lag.
-
Lad chokoladen sætte sig ved stuetemperatur.
-
Smelt den lyse chokolade ved meget lav varme i en skål over vandbad.
-
Kom chokoladen i et lille kræmmerhus og klip et lillebitte hul for enden.
-
Dekorer brødet smukt med lyse chokoladebuer.
-
Færdigt arbejde.