Hvis du leder efter den bedste opskrift på jomfruhummere med sauce vichyssoise, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Læg jomfruhummerne i en bradepande og vend med olivenolie. Lige før I spiser, bager du dem i ovnen i 5-6 minutter.
Skær porre og kartoffel i mindre stykker og kom i en lille gryde med vin og vand. Lad simre møre i 15 minutter.
Hæld væden fra, men gem den.
Kom grøntsagerne i en blender sammen med mayonnaise, lidt salt og peber. Blend til cremet – juster med kogevandet. Vend estragon i og afkøl helt i køleskab.
Server de varme jomfruhummere med kold sauce og pynt med ærteskud og lidt mere estragon.
Læg jomfruhummerne i en bradepande og vend med olivenolie. Lige før I spiser, bager du dem i ovnen i 5-6 minutter.
Skær porre og kartoffel i mindre stykker og kom i en lille gryde med vin og vand. Lad simre møre i 15 minutter.
Hæld væden fra, men gem den.
Kom grøntsagerne i en blender sammen med mayonnaise, lidt salt og peber. Blend til cremet – juster med kogevandet. Vend estragon i og afkøl helt i køleskab.
Server de varme jomfruhummere med kold sauce og pynt med ærteskud og lidt mere estragon.