Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brandade og Baerii Caviar

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skrællede små kartoffler
  • 300 g skrællede små kartoffler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefilet
  • 500 g torskefilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl letmælk
  • 2 dl letmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. frugtig olivenolie
  • 3 spsk. frugtig olivenolie
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citronsaft
  • 1 citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citronskal
  • 1 citronskal
  • sort peber
  • sort peber
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dråber tabasco
  • 6 dråber tabasco
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Rossini Baerii Caviar
  • 30 g Rossini Baerii Caviar

Tilberedning

Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Sigt vandet fra og lad kartoflerne dampe af. Skær torskekødet i små stykker og kom kartofler og torsk i en blender. Tilsæt mælk, fløde og 2 spiseskefulde olivenolie og blend ved høj hastighed. Sigt massen gennem en finmasket sigte, så der ikke er klumper i. Den cremede brandade smages nu til med salt og citronsaft. Kom cremen på sifonflaske, hvis en luftig udgave ønskes og giv den 1 patron. Retten serveres varm med citronskal, sort peber, tabasco og olivenolie ovenpå og pyntes med kaviar i midten.