Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hummerbisque

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bisque
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 2 skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille gulerod
  • 1 lille gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk bladselleri
  • 1 stilk bladselleri
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frisk rød chili uden frø og mellemvægge
  • 0.5 g frisk rød chili uden frø og mellemvægge
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie eller smør
  • 1 spsk olivenolie eller smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tomatpuré
  • 2 tsk tomatpuré
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl umami hummerfond
  • 3 dl umami hummerfond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 - 2 dl piskefløde
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Tilbehør
  • frisk brøndkarse
  • frisk brøndkarse
  • brød
  • brød

Tilberedning

Bisque:

  1. Pil løg og hvidløg, rens grøntsagerne, og snit det hele fint. Sautér grøntsagerne blanke i en gryde med olivenolie, og rør tomatpuré i. Tilsæt hvidvin, og kog under omrøring i 3-5 minutter, til grøntsagerne blot er fugtige.
  2. Tilsæt umami hummerfond, og lad det simre ved svag til middel varme i 8-10 minutter.
  3. Blend fond og grøntsager, og si det tilbage i gryden (pres grøntsagerne i sigten med en ske, så du får det hele med). Tilsæt fløde, og lad bisque’en simre til passende smag og konsistens – ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

 

ANRET suppen i små varme suppekopper, pynt med frisk brøndkarse, og giv brød til.