Sauce:
Rens urterne til saucen, og hak dem fint – brug evt. en foodprocessor. Sautér dem blanke i en gryde med olivenolie. Tilsæt vineddike, og lad det koge næsten væk. Tilsæt tomatpuré, og varm det igennem. Tilsæt umami grøntsagsfond, og kog i 8-10 minutter, til smagen er passende.
Jævn saucen med majsstivelse udrørt i koldt vand. Skyl kapersne fri for salt, og dryp dem af. Rør dem i saucen sammen med hakket persille, og pisk evt. koldt smør i. Smag til med salt og peber.
Kål:
Del kålhovederne i både, og brun dem godt på alle sider i en stegegryde med olivenolie. Krydr med salt og peber. Tilsæt vand, og læg låg på. Skru lidt ned for varmen, og damp kålen mør i ca. 5 minutter .
ANRET kålen på varme tallerkner, og dryp saucen over. Servér med brød.