Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Avokadotatar med stenbiderrogn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Avokadotatar med stenbiderrogn
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocadoer
  • 4 - 5 stk avocadoer
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 6 tsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g creme fraiche 38%
  • 200 - 200 g creme fraiche 38%
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g stenbiderrogn
  • 200 g stenbiderrogn
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 4 sk toastbrød

Tilberedning

Flæk avokadoen, og tag kødet ud. Skær i tern. Kom avokadoen i en skål, og vend forsigtigt med citronsaft. Hak løget fint, og vend med avokado. Smag til med salt og peber.

Find en lille kokotteform, en lille kaffekop eller anretterringe frem. Skyl form eller kop med koldt vand, og kom avokadoblandingen heri. Eller kom anretterringen på en tallerken og fyld i. Tryk let, så tataren samler sig. Vend nu tataren ud på en tallerken, eller løft anretterringen. Servér med creme fraiche og stenbiderrogn.

Servér gerne anretningen med nyristet brød.