Hvis du leder efter den bedste opskrift på avokadotatar med stenbiderrogn, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Flæk avokadoen, og tag kødet ud. Skær i tern. Kom avokadoen i en skål, og vend forsigtigt med citronsaft.
Hak løget fint, og vend med avokado. Smag til med salt og peber.
Find en lille kokotteform, en lille kaffekop eller anretterringe frem.
Skyl form eller kop med koldt vand, og kom avokadoblandingen heri. Eller kom anretterringen på en tallerken og fyld i. Tryk let, så tataren samler sig.
Vend nu tataren ud på en tallerken, eller løft anretterringen. Servér med creme fraiche og stenbiderrogn.
Flæk avokadoen, og tag kødet ud. Skær i tern. Kom avokadoen i en skål, og vend forsigtigt med citronsaft.
Hak løget fint, og vend med avokado. Smag til med salt og peber.
Find en lille kokotteform, en lille kaffekop eller anretterringe frem.
Skyl form eller kop med koldt vand, og kom avokadoblandingen heri. Eller kom anretterringen på en tallerken og fyld i. Tryk let, så tataren samler sig.
Vend nu tataren ud på en tallerken, eller løft anretterringen. Servér med creme fraiche og stenbiderrogn.