Hvis du leder efter den bedste opskrift på muslinger med fennikel og citron, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Vask og rens muslingerne, smid dem ud som ikke lukker sig.
Hak løg, hvidløg og fennikel. Svits grøntsagerne i olie i en stor gryde, hvor der er plads til alle muslinger. Krydr med lidt salt og peber.
Hæld vin og fløde i og lad simre i 5 minutter. Kom muslingerne i og vend rundt. Lad koge under låg, indtil de åbner sig, i ca. 3 minutter. De, der ikke har åbnet sig, skal smides væk. Vend den hakkede persille i og server muslingerne i dybe varme tallerkener med brød.
Vask og rens muslingerne, smid dem ud som ikke lukker sig.
Hak løg, hvidløg og fennikel. Svits grøntsagerne i olie i en stor gryde, hvor der er plads til alle muslinger. Krydr med lidt salt og peber.
Hæld vin og fløde i og lad simre i 5 minutter. Kom muslingerne i og vend rundt. Lad koge under låg, indtil de åbner sig, i ca. 3 minutter. De, der ikke har åbnet sig, skal smides væk. Vend den hakkede persille i og server muslingerne i dybe varme tallerkener med brød.