Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Muslinger med fennikel og citron

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakker blåmuslinger
  • 2 pakker blåmuslinger
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 4 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fennikel
  • 1 stk fennikel
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 3 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 3 dl piskefløde
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk finthakket persille
  • 4 spsk finthakket persille

Tilberedning

Vask og rens muslingerne, smid dem ud som ikke lukker sig. Hak løg, hvidløg og fennikel. Svits grøntsagerne i olie i en stor gryde, hvor der er plads til alle muslinger. Krydr med lidt salt og peber. Hæld vin og fløde i og lad simre i 5 minutter. Kom muslingerne i og vend rundt. Lad koge under låg, indtil de åbner sig, i ca. 3 minutter. De, der ikke har åbnet sig, skal smides væk. Vend den hakkede persille i og server muslingerne i dybe varme tallerkener med brød.