-
Rør gær ud i vandet, og tilsæt sukker, smeltet smør, salt og mel lidt ad gangen, til dejen er blød og ensartet.
Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 1½ time.
-
Skær kylling i strimler, og damp dem møre
i en gryde med vand og salt i ca. 12 minutter.
Hæld vandet fra, og pluk kødet i mindre stykker.
Riv ingefær, og pres hvidløg.
Vend kødet med hoisinsauce, sukker, ingefær, hvidløg og friskpresset limesaft.
-
Del dejen i 8 stykker, og rul dem ud i
cirkler på ½-1 cm i tykkelsen.
Pensl med olie på halvdelen af cirklen,
og fold den anden halvdel indover.
Lad bollerne hæve 35 minutter.
Læg bagepapir i bunden af en kinesisk bambusdampkurv, og prik papiret godt med en kniv, så dampen kan komme op.
Damp baobollerne i 10-12 minutter, ca. 3 ad gangen.
-
Rens og snit grøntsager i tændstiktynde stave.
Fyld baobollerne med grøntsager, hoisinkylling, hoisinsauce og koriander.
-
Så er der serveret!