-
Kog linser efter pakkens anvisning.
-
Flæk græskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær græskarret i grove tern med skræl. Skræl gulerødder, og skær dem i grove skiver.
-
Pil løg og hvidløg, og skær dem i skiver. Skræl og riv ingefær fint.
-
Opvarm en gryde med olie. Steg græskar og løg i 8 minutter. Lad hvidløg, ingefær, chili og spidskommen stege med de sidste par minutter, og rør jævnligt.
-
Tilsæt vand eller bouillon, så det dækker grøntsagerne. Lad det simre under låg i 20 minutter.
-
Hæld kogevandet fra gryden, men gem det.
-
Blend græskarret med en stavblender direkte i
gryden. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, til suppen har en god konsistens. Smag til med eddike, salt og peber.
-
Skyl og halvér cherrytomater. Skyld og hak persille. Vend de varme linser med persille, cherrytomater, olivenolie, sojasauce, citronsaft, salt og peber
-
Anret suppen i dybe tallerkener, top med belugalinsetopping og cremefraiche, og servér med brød til.
-
Så er der serveret!