-
Skær auberginen i ca. 3 mm tynde skiver. Læg skiverne i lag på hinanden med salt imellem alle skiver. Lad stå 30 minutter – saltet trækker bitterstoffer ud, og det er nødvendigt. Tro os, vi har prøvet uden!
-
Sæt ovnen på 225 grader.
-
Skyl saltet fra, og dup auberginen tør. Læg den på en bradepande med bagepapir. Pensl lidt olie på begge sider.
-
Bag nu auberginen, indtil godt gylden. Kig efter 8 minutter. Tag ud, og afkøl helt.
-
Drys pinjekerner ud på en bradepande, og rist dem gyldne. Kig efter 5 minutter. Tag ud, og afkøl.
-
Vend ricotta med pinjekerner og urter. Læg lidt fyld på hver aubergineskive, og rul sammen. Luk med tandstik. Opbevar i køleskab, indtil de skal serveres.
-
Rør olien med fintrevet skal fra en halv citron og lidt saft. Vend nu med revet hvidløg, persille og lidt salt. Vend slikærterne heri. Opbevar køligt, indtil de skal serveres.
-
Sæt ovnen på 250 grader.
-
Læg de hele peberfrugter på en bradepande med bagepapir. Bag dem, indtil skindet har sorte blister. Det tager 7-10 minutter.
-
Tag ud, og læg et fugtigt viskestykke over peberfrugterne, og lad dem køle helt af. En anden måde er at komme de varme peberfrugter i en plasticpose og lade dem afkøle der.
-
Når peberfrugterne er afkølede, er det nemt at trække skindet af. Fjern også kernerne.
-
Afdryp krabbekødet, så det er helt tørt. Vend med mayonnaise, og smag til med salt og peber. Skær hver peberfrugt over på den lange led, derefter på den korte led.
-
Kom lidt fyld på hvert stykke peberfrugt, og rul sammen. Skær forsigtigt rullen i mundrette skiver, og opbevar i køleskab, indtil de skal serveres.
-
Bon appetit!