Stegte kammuslinger med kantareller og beurre blanc
Stegte kammuslinger med kantareller og beurre blanc
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på stegte kammuslinger med kantareller og beurre blanc, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Varm lidt smør på en pande og steg kammuslingerne 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Tag dem fra og hold dem lune.
På samme pande ristes løg og kantareller i 2 minutter. Tilsæt spinat og vend det sammen på panden. Krydr med salt og peber.
Sauter 1 stk. løg i lidt smør og tilsæt eddike. Når eddiken næsten er fordampet, kommes hvidvin ved. Lad det reducere til ¼.
Pisk det kolde smør i (nu må saucen ikke koge da den vil skille). Tilsæt snittet purløg.