Hvis du leder efter den bedste opskrift på tigerrejer med safran-Beurre Blanc, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Rejerne ristes i lidt varm olivenolie og krydres med salt og peber.
Kom skalotteløg og eddike i en gryde. Kog det indtil eddiken har sat sig i løgene. Tilsæt hvidvin og lad det reducere til ¼ del. Sigt det og tilsæt safran.
Når det koger piskes tern af det kolde smør i. Nu må det ikke koge.
Rejerne ristes i lidt varm olivenolie og krydres med salt og peber.
Kom skalotteløg og eddike i en gryde. Kog det indtil eddiken har sat sig i løgene. Tilsæt hvidvin og lad det reducere til ¼ del. Sigt det og tilsæt safran.
Når det koger piskes tern af det kolde smør i. Nu må det ikke koge.