Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kammuslinger med kokosmælk og basilikum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kammuslinger med kokosmælk og basilikum
  • Kammuslinger med kokosmælk og basilikum
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 3 dl jasmin ris
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • fiskesauce
  • fiskesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basilikum
  • 1 dl basilikum
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kammuslinger
  • 400 g kammuslinger
  • salt
  • salt

Tilberedning

Sæt risene over.

Skær forårsløg i skiver og svits kort i olie i en gryde. Kom ingefær i og svits lidt. Hæld nu kokosmælken i sammen med saft fra limen. Lad simre nogle minutter. Smag saucen til med fiskesauce. Lige før maden skal serveres vender du basilikumblade i saucen.

Drys de afdryppede kammuslinger med lidt salt og steg dem ca. 1 minut på hver side i olie på en hed pande. Server kammuslinger med ris og sauce.