Nem og lækker opskrift på kammuslinger med kokosmælk og basilikum. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Sæt risene over.
Skær forårsløg i skiver og svits kort i olie i en gryde. Kom ingefær i og svits lidt.
Hæld nu kokosmælken i sammen med saft fra limen. Lad simre nogle minutter. Smag saucen til med fiskesauce. Lige før maden skal serveres vender du basilikumblade i saucen.
Drys de afdryppede kammuslinger med lidt salt og steg dem ca. 1 minut på hver side i olie på en hed pande. Server kammuslinger med ris og sauce.
Skær forårsløg i skiver og svits kort i olie i en gryde. Kom ingefær i og svits lidt.
Hæld nu kokosmælken i sammen med saft fra limen. Lad simre nogle minutter. Smag saucen til med fiskesauce. Lige før maden skal serveres vender du basilikumblade i saucen.
Drys de afdryppede kammuslinger med lidt salt og steg dem ca. 1 minut på hver side i olie på en hed pande. Server kammuslinger med ris og sauce.