{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Anderillette
Hæld dåsens indhold op i en stor skål. Andefedtet er flydende, hvis det ikke har stået i køleskab.
Tag andelårene op af fedtet. Fjern skind og træk alt kød fra benene. Kom kødet på et skærebræt og hak det. Læg kødet i en stor dyb tallerken eller ildfast form. Mos det sammen med en gaffel. Tilføj eventuelt lidt andefedt for at samle det.
Kom rilletten op i små skåle og flad overfladen ud med en ske. Hæld et tyndt lag andefedt over kødet. Stil koldt i et par timer indtil fedtet stivner.
Drys timian henover. Server rilletten på brød med et lille stykke figen og/eller cornichon på toppen.
Hæld dåsens indhold op i en stor skål. Andefedtet er flydende, hvis det ikke har stået i køleskab.
Tag andelårene op af fedtet. Fjern skind og træk alt kød fra benene. Kom kødet på et skærebræt og hak det. Læg kødet i en stor dyb tallerken eller ildfast form. Mos det sammen med en gaffel. Tilføj eventuelt lidt andefedt for at samle det.
Kom rilletten op i små skåle og flad overfladen ud med en ske. Hæld et tyndt lag andefedt over kødet. Stil koldt i et par timer indtil fedtet stivner.
Drys timian henover. Server rilletten på brød med et lille stykke figen og/eller cornichon på toppen.