Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Anderillette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "ds ", false: ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} confit de canard
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} confit de canard
  • frisk timian
  • frisk timian
  • Tilbehør
  • surdejsbrød
  • surdejsbrød
  • Friske figner
  • Friske figner
  • cornichons
  • cornichons

Tilberedning

Hæld dåsens indhold op i en stor skål. Andefedtet er flydende, hvis det ikke har stået i køleskab.

Tag andelårene op af fedtet. Fjern skind og træk alt kød fra benene. Kom kødet på et skærebræt og hak det. Læg kødet i en stor dyb tallerken eller ildfast form. Mos det sammen med en gaffel. Tilføj eventuelt lidt andefedt for at samle det.

Kom rilletten op i små skåle og flad overfladen ud med en ske. Hæld et tyndt lag andefedt over kødet. Stil koldt i et par timer indtil fedtet stivner.

Drys timian henover. Server rilletten på brød med et lille stykke figen og/eller cornichon på toppen.