Fiskefrikadeller med torsk og laks serveret med spinat og karry
Fiskefrikadeller med torsk og laks serveret med spinat og karry
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Varm olivenolie på en pande og form farsen med en varm ske til fire fiskefrikadeller. Vend så de bliver gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.
Varm olivenolie i en gryde og sauter løg. Tilsæt karry og rist det med. Kom fløde ved og kog det igennem. Smag til med salt og peber og vend med spinaten.
Varm olivenolie på en pande og form farsen med en varm ske til fire fiskefrikadeller. Vend så de bliver gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.
Varm olivenolie i en gryde og sauter løg. Tilsæt karry og rist det med. Kom fløde ved og kog det igennem. Smag til med salt og peber og vend med spinaten.