2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder
2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Se opskriften på 2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Sæt varmluftsovnen på 200 grader.
Skræl rødbeder og skær i mindre stykker, hvis de er store. Vend med olie, chili, salt og peber. Spred ud på en bradepande med bagepapir og bag dem møre i ovnen. Mærk efter 30 minutter.
Skær begge fisk i 3 cm store stykker og pak hvert stykke fisk ind i en skive pancetta. Læg i en smørsmurt ildfast form og krydr med peber. Bag fisken, lige før I skal spise. Den skal have ca. 10 minutter.
Tilbered polenta efter anvisning på emballagen, rør den lind med smør og smag til med salt og peber.
Server polenta med rødbeder og fisk. Pynt med persille og pres limesaft over hele herligheden.
Skræl rødbeder og skær i mindre stykker, hvis de er store. Vend med olie, chili, salt og peber. Spred ud på en bradepande med bagepapir og bag dem møre i ovnen. Mærk efter 30 minutter.
Skær begge fisk i 3 cm store stykker og pak hvert stykke fisk ind i en skive pancetta. Læg i en smørsmurt ildfast form og krydr med peber. Bag fisken, lige før I skal spise. Den skal have ca. 10 minutter.
Tilbered polenta efter anvisning på emballagen, rør den lind med smør og smag til med salt og peber.
Server polenta med rødbeder og fisk. Pynt med persille og pres limesaft over hele herligheden.