-
Tænd ovnen på 250 grader.
-
Skur eller skrab kartoflerne, halvér dem, og læg dem i et ildfast fad.
-
Pres saften ud af citronen og skær den anden halvdel i kvarte.
-
Hak hvidløget og skær peberfrugten i grove stykker.
-
Bland citronstykker, citronsaft, peberfrugt, hvidløg, timian, olivenolie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet og bag i 30 min.
-
Riv agurken groft, og pres saften let ud af agurken med hænderne. Rør agurk og presset hvidløg i yoghurten og smag til med salt og peber.
-
Skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie.
-
Skær kulmulen i stykker på ca. 4 x 4 cm, og læg dem oven på tomaterne.
-
Dryp fisken med lidt olivenolie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano eller rosmarin.
-
Bag fisk og tomater 8 – 10 min. i ovnen sammen med kartoflerne.
-
Server fisken med græske citronkartofler, tzatziki og godt brød/flutes.
-
Færdigt arbejde.